24-08-08

OPEN TUINEN 2008

Wij danken van ganser harte de 977 volwassen bezoekers en 49 kinderen die onze tuin dit jaar tijdens de Open Tuindagen bezochten.  Eveneens een dankjewel aan onze sympathieke groepen : de volkstuingroep van  Alverdingen , de  Nederlandse tuingroep met als gids  dhr Wim Willemsen van Veenendaal en het groepje “les Amitiés belgo-étrangères” onder leiding van Mevrouw Collette van den Brûle.

 

Dit jaar waren de weersomstandigheden  tijdens de 3 laatste opentuindagen veel beter dan verleden jaar. Alleen de eerste opentuinnamiddag was het zeer slecht weer.  De plensbuien volgden mekaar op.

Alles bij mekaar genomen was het een zeer goed Open tuin jaar.  Er kwamen zeer veel enthousiaste bezoekers uit alle hoeken van ons land.  Wij mochten ook enkele buitenlanders verwelkomen; onze site had hun interesse gewekt. Wij  zijn zeer blij dat er zoveel internetsurfers  de tuin kwamen bezoeken.  

 

Wij mochten dit jaar 3.325 Euro overschrijven aan Poverello Tielt en het Belgo-Columbiaans Werk voor Kinderwelzijn (Tehuis voor straatkinderen Esta es mi Casa in Pereira , Columbia).

Hartelijk dank aan al onze vrijwillige medewerk(st)ers tijdens de Open Tuindagen.

Tot volgend jaar en nog heel veel tuin- natuur- en siteplezier

 

Herman en Lieve

23:16 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.