24-08-08

OPEN TUINEN 2008

Wij danken van ganser harte de 977 volwassen bezoekers en 49 kinderen die onze tuin dit jaar tijdens de Open Tuindagen bezochten.  Eveneens een dankjewel aan onze sympathieke groepen : de volkstuingroep van  Alverdingen , de  Nederlandse tuingroep met als gids  dhr Wim Willemsen van Veenendaal en het groepje “les Amitiés belgo-étrangères” onder leiding van Mevrouw Collette van den Brûle.

 

Dit jaar waren de weersomstandigheden  tijdens de 3 laatste opentuindagen veel beter dan verleden jaar. Alleen de eerste opentuinnamiddag was het zeer slecht weer.  De plensbuien volgden mekaar op.

Alles bij mekaar genomen was het een zeer goed Open tuin jaar.  Er kwamen zeer veel enthousiaste bezoekers uit alle hoeken van ons land.  Wij mochten ook enkele buitenlanders verwelkomen; onze site had hun interesse gewekt. Wij  zijn zeer blij dat er zoveel internetsurfers  de tuin kwamen bezoeken.  

 

Wij mochten dit jaar 3.325 Euro overschrijven aan Poverello Tielt en het Belgo-Columbiaans Werk voor Kinderwelzijn (Tehuis voor straatkinderen Esta es mi Casa in Pereira , Columbia).

Hartelijk dank aan al onze vrijwillige medewerk(st)ers tijdens de Open Tuindagen.

Tot volgend jaar en nog heel veel tuin- natuur- en siteplezier

 

Herman en Lieve

23:16 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0)

06-08-08

Nog meer sfeerbeelden Open Tuinennamiddag op 27.07.2008  
 

22:51 Gepost door Lieve in Sfeerfoto's Open Tuinen 2008 | Permalink | Commentaren (0)

02-08-08

ZONDAG 27 JULI : OPENTUINNAMIDDAG

Zondag 27 juli 2008

Het was een prachtige ochtend, heldere hemel zonder wolken.  De nevel hing zelfs over de weiden.  Maar we hadden nog duizend en een dingen te doen.  Wij  moesten  nog de bloemschikgalerij schikken, de bloempipetjes her en der vullen met water en bloemen, nog eens de hele tuin doorlopen, de tafels plaatsen (bloemschikken, boetseren, kassa, drankjes, verkoop bloemen).  Te veel om op te noemen. 

Reeds om 12u45 meldden zich onze eerste bezoekers aan.

254 volwassen bezoekers en 10 kinderen genoten op deze prachtige zonnige namiddag van de tuin en van de ambiance.

Hierbij vele sfeerbeelden.

 

 

² 


 
Eerstdaags volgen er nog meer sfeerbeelden. 
Andere beelden op de franstalige site 

00:12 Gepost door Lieve in Sfeerfoto's Open Tuinen 2008 | Permalink | Commentaren (0)