04-11-13

Fleur Creatief Kersthappening : 'Magical Winter Moments 2013'

Plaats:

Congrescentrum, site 'Oud Sint Jan'   Brugge West Vlaanderen

Openingsdata:

22-11-2013 t/m 01-12-2013

Website: Klik hier

Omschrijving:

 

DE KERSTHAPPENING in Brugge is dé beurs voor liefhebbers van kerstsfeer, decoratie en bloemen. Dagelijks doorlopend demonstraties bloemschikken. Talrijke exposanten tonen u de mooiste feestideeën. Kuieren langs de sfeervolste stands met hebbedingetjes voor de kerst en het interieur. Je geniet van de mooist gedekte tafels, de meest inspirerende feestdecors en de prachtigste kerstbomen, terwijl bloembinders pareltjes van vakmanschap tonen. Alle creaties worden gebracht door gekende toparrangeurs en decorateurs zoals Stef Adriaenssens, Geert Pattyn, Jan De Ridder, Ivan Poelman, Moniek Vanden Berghe, Kristof Dewaele, Nadine Van Acker, Stijn Cuvelier, Ons Atelier en vele anderen. Maar de Kersthappening is nog veel meer… magical moments aan u om ze te ontdekken... Hoe je zelf te werk gaat, leer je tijdens de verschillende demonstraties. Tafelstukjes, guirlandes, kerstballen, hangers en kransen; ze liggen alle binnen bereik. De demonstraties zijn doorlopend en vrij toegankelijk.

 

PRAKTISCHE INFO :

Openingsuren : vrijdag 22 november tot en met zondag 1 december 2013- van 10 tot 18 u

Adres : Site 'Oud Sint Jan', Mariastraat 38, 8000 Brugge Centrum (B)

Tickets : € 12 aan kassa, € 10 in voorverkoop, kinderen tot 14 jaar gratis, www.happenings.be - happenings@rekad.be

Omgeving:

Prachtig gerenoveerd ziekenhuis in het historisch centrum van Brugge - op wandelafstand van het station en het centrum .

Evenementen:

Decoratieprojecten doorlopend te bezichtigen.

Workshops bloemschikken en decoraties

Kinderworkshop

Wedstrijd bloemschikken voor studenten en liefhebbers. Sjakoskesdag, maak een vegetatieve handtas en krijg korting aan de kassa

 

 

De commentaren zijn gesloten.